ВИДЕО: Како изгледа да се патува со Трамп во претседателскиот авион - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Како изгледа да се патува со Трамп во претседателскиот авион
Актуелно

ВИДЕО: Како изгледа да се патува со Трамп во претседателскиот авион

25/05/2019 - 22:02 3,700 прегледи
ВИДЕО: Како изгледа да се патува со Трамп во претседателскиот авион