САД: Најбогатите 10 отсто домаќинства во 2018 година поседувале 70 отсто од богатството на домаќинствата - А1он
Почетна Актуелно САД: Најбогатите 10 отсто домаќинства во 2018 година поседувале 70 отсто од богатството на домаќинствата
Актуелно

САД: Најбогатите 10 отсто домаќинства во 2018 година поседувале 70 отсто од богатството на домаќинствата

25/05/2019 - 15:43 376 прегледи
САД: Најбогатите 10 отсто домаќинства во 2018 година поседувале 70 отсто од богатството на домаќинствата