(ВИДЕО) Taсевска: Со социјалната реформа воведуваме гарантирана минимална помош за намалување на сиромаштијата - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Taсевска: Со социјалната реформа воведуваме гарантирана минимална помош за намалување на сиромаштијата
Македонија

(ВИДЕО) Taсевска: Со социјалната реформа воведуваме гарантирана минимална помош за намалување на сиромаштијата

25/05/2019 - 14:55 161 прегледи
(ВИДЕО) Taсевска: Со социјалната реформа воведуваме гарантирана минимална помош за намалување на сиромаштијата