Седумдесет поранешни американски генерални бараат Трамп да не води војна со Иран - А1он
Почетна Свет Седумдесет поранешни американски генерални бараат Трамп да не води војна со Иран
Свет

Седумдесет поранешни американски генерални бараат Трамп да не води војна со Иран

25/05/2019 - 11:29 1,371 прегледи
Седумдесет поранешни американски генерални бараат Трамп да не води војна со Иран