Сентаор Риш: Очекувам ратификација на Протоколот за НАТО во јуни - А1он
Почетна Актуелно Сентаор Риш: Очекувам ратификација на Протоколот за НАТО во јуни
Актуелно

Сентаор Риш: Очекувам ратификација на Протоколот за НАТО во јуни

25/05/2019 - 10:37 198 прегледи
Сентаор Риш: Очекувам ратификација на Протоколот за НАТО во јуни