„Газета експрес“: Новиот граничен премин меѓу Косово и Северна Македонија ќе се отвори во август - А1он
Почетна Македонија „Газета експрес“: Новиот граничен премин меѓу Косово и Северна Македонија ќе се отвори во август
Македонија

„Газета експрес“: Новиот граничен премин меѓу Косово и Северна Македонија ќе се отвори во август

24/05/2019 - 15:47 1,707 прегледи
„Газета експрес“: Новиот граничен премин меѓу Косово и Северна Македонија ќе се отвори во август