Шекеринска-Бошковиќ: Балканот живее во ново време, продолжуваме заеднички како сојузници во НАТО - А1он
Почетна Македонија Шекеринска-Бошковиќ: Балканот живее во ново време, продолжуваме заеднички како сојузници во НАТО
Македонија

Шекеринска-Бошковиќ: Балканот живее во ново време, продолжуваме заеднички како сојузници во НАТО

24/05/2019 - 13:19 48 прегледи
Шекеринска-Бошковиќ: Балканот живее во ново време, продолжуваме заеднички како сојузници во НАТО