(ВИДЕО) Мицкоски: Измамникот којшто е носител и којшто треба да биде носител на операцијата „метла“ е Зоран Заев - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Мицкоски: Измамникот којшто е носител и којшто треба да биде носител на операцијата „метла“ е Зоран Заев
Македонија

(ВИДЕО) Мицкоски: Измамникот којшто е носител и којшто треба да биде носител на операцијата „метла“ е Зоран Заев

23/05/2019 - 20:49 677 прегледи
(ВИДЕО) Мицкоски: Измамникот којшто е носител и којшто треба да биде носител на операцијата „метла“ е Зоран Заев