Објавен аудио запис од Сергеј Скрипал првпат по несреќата - А1он
Почетна Свет Објавен аудио запис од Сергеј Скрипал првпат по несреќата
Свет

Објавен аудио запис од Сергеј Скрипал првпат по несреќата

23/05/2019 - 20:35 333 прегледи
Објавен аудио запис од Сергеј Скрипал првпат по несреќата