Герешајмер ќе гради фабрика во ТИРЗ Скопје вредна неколку десетици милиони евра - А1он
Почетна Економија Герешајмер ќе гради фабрика во ТИРЗ Скопје вредна неколку десетици милиони евра
Економија

Герешајмер ќе гради фабрика во ТИРЗ Скопје вредна неколку десетици милиони евра

23/05/2019 - 16:27 430 прегледи
Герешајмер ќе гради фабрика во ТИРЗ Скопје вредна неколку десетици милиони евра