Академијата за судии ќе потпише меморандум за разбирање со ОБСЕ/ОДИХР и Јавното обвинителство - А1он
Почетна Македонија Академијата за судии ќе потпише меморандум за разбирање со ОБСЕ/ОДИХР и Јавното обвинителство
Македонија

Академијата за судии ќе потпише меморандум за разбирање со ОБСЕ/ОДИХР и Јавното обвинителство

23/05/2019 - 08:36 64 прегледи
Академијата за судии ќе потпише меморандум за разбирање со ОБСЕ/ОДИХР и Јавното обвинителство