(ВИДЕО) Заев: Владата е посветена на спроведување на реформите во образованието, кои се важни за обезбедување на квалитетен живот на младите и поттикнување на економскиот раст - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Владата е посветена на спроведување на реформите во образованието, кои се важни за обезбедување на квалитетен живот на младите и поттикнување на економскиот раст
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Владата е посветена на спроведување на реформите во образованието, кои се важни за обезбедување на квалитетен живот на младите и поттикнување на економскиот раст

22/05/2019 - 22:10 112 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Владата е посветена на спроведување на реформите во образованието, кои се важни за обезбедување на квалитетен живот на  младите и поттикнување на економскиот раст