Во КПУ Затвор „Скопје“ донирана и поставена фитнес опрема и реквизити за рекреација - А1он
Почетна Македонија Во КПУ Затвор „Скопје“ донирана и поставена фитнес опрема и реквизити за рекреација
Македонија

Во КПУ Затвор „Скопје“ донирана и поставена фитнес опрема и реквизити за рекреација

22/05/2019 - 13:40 59 прегледи
Во КПУ Затвор „Скопје“ донирана и поставена фитнес опрема и реквизити за рекреација