Средба на претседателот Пендаровски со шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, Клеменс Која - А1он
Почетна Македонија Средба на претседателот Пендаровски со шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, Клеменс Која
Македонија

Средба на претседателот Пендаровски со шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, Клеменс Која

22/05/2019 - 13:38 42 прегледи
Средба на претседателот Пендаровски со шефот на мисијата на ОБСЕ во Скопје, Клеменс Која