(ВИДЕО) Независен полициски синдикат: 30 години исти луѓе се началници во МВР со 1000 евра плата - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Независен полициски синдикат: 30 години исти луѓе се началници во МВР со 1000 евра плата
Актуелно

(ВИДЕО) Независен полициски синдикат: 30 години исти луѓе се началници во МВР со 1000 евра плата

22/05/2019 - 13:31 2,944 прегледи
(ВИДЕО) Независен полициски синдикат: 30 години исти луѓе се началници во МВР со 1000 евра плата