Сириска опсерваторија за човекови права: Нема докази за хемиски напад во северна Сирија - А1он
Почетна Свет Сириска опсерваторија за човекови права: Нема докази за хемиски напад во северна Сирија
Свет

Сириска опсерваторија за човекови права: Нема докази за хемиски напад во северна Сирија

22/05/2019 - 13:48 33 прегледи
Сириска опсерваторија за човекови права: Нема докази за хемиски напад во северна Сирија