Организаторите на „Ролан Гарос“ нема да воведат кодекс на облекување по униформата на Серена Вилијамс - А1он
Почетна СпортТенис Организаторите на „Ролан Гарос“ нема да воведат кодекс на облекување по униформата на Серена Вилијамс
Тенис

Организаторите на „Ролан Гарос“ нема да воведат кодекс на облекување по униформата на Серена Вилијамс

22/05/2019 - 10:54 615 прегледи
Организаторите на „Ролан Гарос“ нема да воведат кодекс на облекување по униформата на Серена Вилијамс