Вселенскиот патријарх Вартоломеј во официјална посета на Грција - А1он
Почетна Регион Вселенскиот патријарх Вартоломеј во официјална посета на Грција
Регион

Вселенскиот патријарх Вартоломеј во официјална посета на Грција

22/05/2019 - 10:49 308 прегледи
Вселенскиот патријарх Вартоломеј во официјална посета на Грција