СДСМ: Наместо 3.000 сега 73.500 деца ќе користат детски додаток - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Наместо 3.000 сега 73.500 деца ќе користат детски додаток
Македонија

СДСМ: Наместо 3.000 сега 73.500 деца ќе користат детски додаток

22/05/2019 - 09:25 129 прегледи
СДСМ: Наместо 3.000 сега 73.500 деца ќе користат детски додаток