(ВИДЕО) Мицкоски: Стапката на ДДВ на сметките за затоплување дома си останува иста и е 18% и не е намалена на 5% - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Мицкоски: Стапката на ДДВ на сметките за затоплување дома си останува иста и е 18% и не е намалена на 5%
Актуелно

(ВИДЕО) Мицкоски: Стапката на ДДВ на сметките за затоплување дома си останува иста и е 18% и не е намалена на 5%

21/05/2019 - 20:49 263 прегледи
(ВИДЕО) Мицкоски: Стапката на ДДВ на сметките за затоплување дома си останува иста и е 18% и не е намалена на 5%