Австриските пратеници в понеделник ќе гласаат за доверба на канцеларот Курц - А1он
Почетна Свет Австриските пратеници в понеделник ќе гласаат за доверба на канцеларот Курц
Свет

Австриските пратеници в понеделник ќе гласаат за доверба на канцеларот Курц

21/05/2019 - 17:10 76 прегледи
Австриските пратеници в понеделник ќе гласаат за доверба на канцеларот Курц