(ВИДЕО) Шахпаска: Уште една добра вест и придобивки за граѓаните, усвоени се законите од социјалната реформа - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Шахпаска: Уште една добра вест и придобивки за граѓаните, усвоени се законите од социјалната реформа
Македонија

(ВИДЕО) Шахпаска: Уште една добра вест и придобивки за граѓаните, усвоени се законите од социјалната реформа

21/05/2019 - 16:36 904 прегледи
(ВИДЕО) Шахпаска: Уште една добра вест и придобивки за граѓаните, усвоени се законите од социјалната реформа