СДСМ: Уште една лага од ВМРО-ДПМНЕ, јавната набавка на Град Скопје е законска - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Уште една лага од ВМРО-ДПМНЕ, јавната набавка на Град Скопје е законска
Македонија

СДСМ: Уште една лага од ВМРО-ДПМНЕ, јавната набавка на Град Скопје е законска

21/05/2019 - 16:51 151 прегледи
СДСМ: Уште една лага од ВМРО-ДПМНЕ, јавната набавка на Град Скопје е законска