ВМРО-ДПМНЕ: Сведоци сме дека парламентарното мнозинство предводено од СДСМ работи против интересите на граѓаните - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Сведоци сме дека парламентарното мнозинство предводено од СДСМ работи против интересите на граѓаните
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Сведоци сме дека парламентарното мнозинство предводено од СДСМ работи против интересите на граѓаните

21/05/2019 - 16:44 527 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Сведоци сме дека парламентарното мнозинство предводено од СДСМ работи против интересите на граѓаните