Заев со дијалог ќе бара решение за реконструкцијата на Алипашината џамија во Охрид - А1он
Почетна Македонија Заев со дијалог ќе бара решение за реконструкцијата на Алипашината џамија во Охрид
Македонија

Заев со дијалог ќе бара решение за реконструкцијата на Алипашината џамија во Охрид

21/05/2019 - 12:59 524 прегледи
Заев со дијалог ќе бара решение за реконструкцијата на Алипашината џамија во Охрид