Администрацијата на Трамп му даде на „Хуавеј“ привремена лиценца за 3 месеци - А1он
Почетна Економија Администрацијата на Трамп му даде на „Хуавеј“ привремена лиценца за 3 месеци
Економија

Администрацијата на Трамп му даде на „Хуавеј“ привремена лиценца за 3 месеци

21/05/2019 - 09:56 362 прегледи
Администрацијата на Трамп му даде на „Хуавеј“ привремена лиценца за 3 месеци