На напаѓачот од Красјтчрч ќе му се суди за тероризам - А1он
Почетна Свет На напаѓачот од Красјтчрч ќе му се суди за тероризам
Свет

На напаѓачот од Красјтчрч ќе му се суди за тероризам

21/05/2019 - 09:38 150 прегледи
На напаѓачот од Красјтчрч ќе му се суди за тероризам