Од 28 исклучени возачи од сообраќај, 27 биле без возачка дозвола - А1он
Почетна Македонија Од 28 исклучени возачи од сообраќај, 27 биле без возачка дозвола
Македонија

Од 28 исклучени возачи од сообраќај, 27 биле без возачка дозвола

21/05/2019 - 08:40 89 прегледи
Од 28 исклучени возачи од сообраќај, 27 биле без возачка дозвола