Прва јавна дискусија за Националната стратегија за развој на концептот едно општество и интеркултурализам - А1он
Почетна Македонија Прва јавна дискусија за Националната стратегија за развој на концептот едно општество и интеркултурализам
Македонија

Прва јавна дискусија за Националната стратегија за развој на концептот едно општество и интеркултурализам

21/05/2019 - 08:30 63 прегледи
Прва јавна дискусија за Националната стратегија за развој на концептот едно општество и интеркултурализам