Заев од Виена: За нас се зборува како позитивен пример, оптимисти сме за датумот за преговори - А1он
Почетна Македонија Заев од Виена: За нас се зборува како позитивен пример, оптимисти сме за датумот за преговори
Македонија

Заев од Виена: За нас се зборува како позитивен пример, оптимисти сме за датумот за преговори

20/05/2019 - 19:01 114 прегледи
Заев од Виена: За нас се зборува како позитивен пример, оптимисти сме за датумот за преговори