Германската Влада за бегалци потрошила 23 милијарди евра во 2018 година - А1он
Почетна Свет Германската Влада за бегалци потрошила 23 милијарди евра во 2018 година
Свет

Германската Влада за бегалци потрошила 23 милијарди евра во 2018 година

20/05/2019 - 16:41 106 прегледи
Германската Влада за бегалци потрошила 23 милијарди евра во 2018 година