Словенечкиот премиер го отфрли предлогот за зајакнати мерки против мигрантите - А1он
Почетна Регион Словенечкиот премиер го отфрли предлогот за зајакнати мерки против мигрантите
Регион

Словенечкиот премиер го отфрли предлогот за зајакнати мерки против мигрантите

20/05/2019 - 16:01 130 прегледи
Словенечкиот премиер го отфрли предлогот за зајакнати мерки против мигрантите