Поднесени 91 амандман на законот за Агенцијата за национална безбедност - А1он
Почетна Македонија Поднесени 91 амандман на законот за Агенцијата за национална безбедност
Македонија

Поднесени 91 амандман на законот за Агенцијата за национална безбедност

20/05/2019 - 13:17 72 прегледи
Поднесени 91 амандман на законот за Агенцијата за национална безбедност