Жбогар: Убеден сум дека Извештајот на ЕК ќе препорача преговори со Република Северна Македонија - А1он
Почетна Македонија Жбогар: Убеден сум дека Извештајот на ЕК ќе препорача преговори со Република Северна Македонија
Македонија

Жбогар: Убеден сум дека Извештајот на ЕК ќе препорача преговори со Република Северна Македонија

20/05/2019 - 12:17 316 прегледи
Жбогар: Убеден сум дека Извештајот на ЕК ќе препорача преговори со Република Северна Македонија