Укинувањето на американските царини за челик и алуминиум за Канада и Мексико ги зголеми индексите на азиските берзи - А1он
Почетна Економија Укинувањето на американските царини за челик и алуминиум за Канада и Мексико ги зголеми индексите на азиските берзи
Економија

Укинувањето на американските царини за челик и алуминиум за Канада и Мексико ги зголеми индексите на азиските берзи

20/05/2019 - 10:43 81 прегледи
Укинувањето на американските царини за челик и алуминиум за Канада и Мексико ги зголеми индексите на азиските берзи