ВМРО-ДПМНЕ: Заев е скаран со зборот инвестиција, тој е синоним за корумпиран неработник - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Заев е скаран со зборот инвестиција, тој е синоним за корумпиран неработник
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е скаран со зборот инвестиција, тој е синоним за корумпиран неработник

20/05/2019 - 09:22 65 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Заев е скаран со зборот инвестиција, тој е синоним за корумпиран неработник