Пратениците ќе расправаат за реципрочно признавање на возачките дозволи со Косово - А1он
Почетна Актуелно Пратениците ќе расправаат за реципрочно признавање на возачките дозволи со Косово
Актуелно

Пратениците ќе расправаат за реципрочно признавање на возачките дозволи со Косово

20/05/2019 - 08:11 422 прегледи
Пратениците ќе расправаат за реципрочно признавање на возачките дозволи со Косово