ВИДЕО: Неидентификувани објекти во воздушниот простор на Сирија - А1он
Почетна Свет ВИДЕО: Неидентификувани објекти во воздушниот простор на Сирија
Свет

ВИДЕО: Неидентификувани објекти во воздушниот простор на Сирија

19/05/2019 - 09:41 1,469 прегледи
ВИДЕО: Неидентификувани објекти  во воздушниот простор на Сирија