Во Битола премиера на филмот „Манаки – приказна во слики“ на авторот Јанкулоски - А1он
Почетна Култура Во Битола премиера на филмот „Манаки – приказна во слики“ на авторот Јанкулоски
Култура

Во Битола премиера на филмот „Манаки – приказна во слики“ на авторот Јанкулоски

17/05/2019 - 12:39 40 прегледи
Во Битола премиера на филмот „Манаки – приказна во слики“ на авторот Јанкулоски