„Боинг“ тврди дека поправил грешки во софтверот за моделот 737 Макс - А1он
Почетна Свет „Боинг“ тврди дека поправил грешки во софтверот за моделот 737 Макс
Свет

„Боинг“ тврди дека поправил грешки во софтверот за моделот 737 Макс

17/05/2019 - 11:28 46 прегледи
„Боинг“ тврди дека поправил грешки во софтверот за моделот 737 Макс