Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово - А1он
Почетна Регион Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово
Регион

Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово

16/05/2019 - 19:33 1,073 прегледи
Фотографии на жена и дете силувани од српските сили прикажани јавно во Собранието на Косово