Макрон предлага посилна Европа како противтежа на САД и Кина - А1он
Почетна Свет Макрон предлага посилна Европа како противтежа на САД и Кина
Свет

Макрон предлага посилна Европа како противтежа на САД и Кина

16/05/2019 - 18:59 74 прегледи
Макрон предлага посилна Европа како противтежа на САД и Кина