Во Норвешка во тек се преговори меѓу претставници на власта и опозицијата во Венецуела - А1он
Почетна Свет Во Норвешка во тек се преговори меѓу претставници на власта и опозицијата во Венецуела
Свет

Во Норвешка во тек се преговори меѓу претставници на власта и опозицијата во Венецуела

16/05/2019 - 17:53 52 прегледи
Во Норвешка во тек се преговори меѓу претставници на власта и опозицијата во Венецуела