Каспаров: Компјутерите нема да ја заменат креативноста на човек - А1он
Почетна МагазинТехнологија Каспаров: Компјутерите нема да ја заменат креативноста на човек
Технологија

Каспаров: Компјутерите нема да ја заменат креативноста на човек

16/05/2019 - 17:02 105 прегледи
Каспаров: Компјутерите нема да ја заменат креативноста на човек