Анкета: Нова демократија со предност од 7,6 отсто пред СИРИЗА - А1он
Почетна Регион Анкета: Нова демократија со предност од 7,6 отсто пред СИРИЗА
Регион

Анкета: Нова демократија со предност од 7,6 отсто пред СИРИЗА

16/05/2019 - 16:18 259 прегледи
Анкета: Нова демократија со предност од 7,6 отсто пред СИРИЗА