Стерјовски во албанскиот Парламент: Горд сум што сум прв пратеник Македонец од МАЕИ - А1он
Почетна Регион Стерјовски во албанскиот Парламент: Горд сум што сум прв пратеник Македонец од МАЕИ
Регион

Стерјовски во албанскиот Парламент: Горд сум што сум прв пратеник Македонец од МАЕИ

16/05/2019 - 16:14 338 прегледи
Стерјовски во албанскиот Парламент: Горд сум што сум прв пратеник Македонец од МАЕИ