Минарето на охридската џамија доби нов кат, никој не смее да го сопре градењето - А1он
Почетна Актуелно Минарето на охридската џамија доби нов кат, никој не смее да го сопре градењето
Актуелно

Минарето на охридската џамија доби нов кат, никој не смее да го сопре градењето

16/05/2019 - 16:57 1,771 прегледи
Минарето на охридската џамија доби нов кат, никој не смее да го сопре градењето