Можно продолжување на мандатот на сегашната Европска комисија - А1он
Почетна Свет Можно продолжување на мандатот на сегашната Европска комисија
Свет

Можно продолжување на мандатот на сегашната Европска комисија

16/05/2019 - 15:56 60 прегледи
Можно продолжување на мандатот на сегашната Европска комисија