Тачи: Резолуција и комисија за српскиот геноцид во Косово – најумната работа на Собранието - А1он
Почетна Регион Тачи: Резолуција и комисија за српскиот геноцид во Косово – најумната работа на Собранието
Регион

Тачи: Резолуција и комисија за српскиот геноцид во Косово – најумната работа на Собранието

16/05/2019 - 15:43 89 прегледи
Тачи: Резолуција и комисија за српскиот геноцид во Косово – најумната работа на Собранието