Прогласување на добитниците на „Златен був“ и „Заливот Слек“ за крај на 9. Филозофски Филмски Фестивал - А1он
Почетна Култура Прогласување на добитниците на „Златен був“ и „Заливот Слек“ за крај на 9. Филозофски Филмски Фестивал
Култура

Прогласување на добитниците на „Златен був“ и „Заливот Слек“ за крај на 9. Филозофски Филмски Фестивал

16/05/2019 - 14:00 46 прегледи
Прогласување на добитниците на „Златен був“ и „Заливот Слек“ за крај на 9. Филозофски Филмски Фестивал